OM OS

SKILTEVÆRKSTEDET har siden 1992 leveret print- og skilteløsninger til et bredt udsnit af danske institutioner og virksomheder indenfor industri, handel og administration.

Gennem de sidste 25 år har vi opbygget en solid viden og erfaring. Vi holder os hele tiden opdateret på nye metoder og implementerer løbende nye teknologier til print, fræs og skæring. Håndværket har fra starten været i centrum – og er det stadigvæk!

Vi leverer kvalitet til konkurrencedygtige priser – ingen opgave er for stor eller for lille. Vi er fleksible og effektive – og leverer alt fra skilte og folieprint til større og mere komplekse projekter, som f.eks. laserskæring i forskellige materialer og varierende former til efterfølgende lakering og montering.

Vi lægger vægt på at skabe tætte relationer til alle vores kunder  – og det gør vi gennem dialog. Med mere end 25 års erfaring kan vi give en kompetent rådgivning med løsningsforslag på alle tænkelige former og design. Derudover har vi oparbejdet et solidt netværk af samarbejdspartnere, som gør os i stand til  at imødekomme alle vore kunders krav og ønsker – på alle ledder og kanter.

Vores projektportefølje er imponerende. Vi har samlet et par billeder fra nogle af vores projekter – du er velkommen til at klikke videre, hvis du vil se nærmere.

PROJEKTER

Bilreklamer. Vi udfører auto dekoration på biler og lastbiler i alle størrelser – både fuldindpakning og delvis montering af print. Gør din virksomhed synlig i trafikken – det er ganske enkelt gratis reklame, som betaler sig!

BILREKLAMER

Facader. Vi udfører og monterer facadeskilte- og bogstaver i lakeret aluminium, messing, kobber og rustfrit stål – eller med printet folie. Facadebogstaverne formes ved fræsning eller laserskæring. Vi holder os heller ikke tilbage for at udføre håndmalede gavlmalerier!

FACADER

Print. Vi udfører og monterer alle former for print. I alle størrelser – og til ethvert tænkeligt formål. Vi har f.eks. leveret bannere til receptioner og storprint til montering på reklamestandere og vinduer.

PRINT

Skilte. Vi udfører og monterer skilte i mange former, farver og materialer, bl.a. udendørs- og indendørsskilte, pylonskilte, vægpyloner og galgeskilte – med eller uden lys/LED lysdioder.

SKILTE

Montering. Med stor omhu og præcision monterer vi både skilte, facadebogstaver, storprint, solfilm på vinduer og frosted folie på glasskillerum. Mulighederne er mange. Vi holder os ikke tilbage – vi arbejder såmænd både til land, til vands og i luften!

MONTERING

Hvis du vil vide mere om det vi gør og kan – er du også meget velkommen til at kontakte os.